2013. augusztus 27., kedd

She could be the one

Egy régebbi bejegyzésben már írtam erről a bizonyos színésznőről, és nem tagadás, nagyon várom már az új filmjét, mert az egyik kedvenc könysorozatomból készítették. Ez pedig nem más, mint a Vámpírakadémia.
A csodás színésznő pediglen - aki egyben a példaképem is lett, azaz a stílus ikonom, mivel én nem szeretek példaképeket teremteni magamnak-, Zoey Deutch.I wrote about her earlier in this blog, about this beautiful actress, and I'm so excited, can't wait to see her new movie, what's based on a best-selling novel - my favourite novel ♥ -, the Vampire Academy.
So now, you may know who is this girl.
She's my biggest style icon, maybe I can say, my role model, Zoey Deutch.

A tegnapelőtti nap folyamán ismét lejátszódott a Video Music Awards, ahol nagy örömöre ő is megjelent. Csodás arany Jonathan Simkhai ruhát viselt, Saint Laurent magassarkút, Jack Vartanian karkötőt és Fallon fülbevalót.

On Sunday Zoey made her way into the 2013 MTV Video Music Awards, where she wore a beautiful gold Jonathan Simkhai dress, Saint Laurent shoes, a Jack Vartanian bracelet and Fallon earrings.Mindig is imádtam Zoey stílusát, már a legelső megjelenése óta. A vér kötelez (Ringer) c. sorozatnak köszönhetően vált népszerűvé, ahol olyan sztárok mellett szerepelt, mint Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd vagy Jason Dohring. Juliet Martint alakította, az elkényeztetett, gazdag fruskát, és egyszerűen beleszerettem a játékába és a gyönyörű ruháiba.

I've always loved her style, from her first appearences. Zoey plays rebellious Juliet Martin in the well-known television series CW's Ringer which stars Sarah Michelle Gellar. 
Juliet's style is lady-like with details such as Peter Pan collars, boucle jackets, preppy tartan, and lace and bows.
Zoey tegnap, még a VMA előtt egy interjút is adott Josh Horowitz-nak, ahol a rajongói kérdéseket válaszolta meg a Vámpírakadémiával kapcsolatosan. Mivel én is követem a Twitteren, valamint nagy rajongója vagyok - ahogy ezt már kifejtettem -, én is kérdeztem tőle, és csak reméltem, hogy talán választ is kapok. Legnagyobb megdöbbenésemre kaptam. Az én kérdésem volt a második (:

Before the VMA's she did an interview with Josh Horowitz, where she was answering fan questions about her and the VA. I'm following her on Twitter, too, and I'm her huge fan - as I said it before -, I asked a Q from her. I was waiting and hoping she'll answer it. Aaaaand, she did it! :) My Q was the second :))

(Még esetleg ha Josh úgy olvasta volna fel, hogy Zoey Deutch Slovakia - igen, rajongói oldal :P -, és nem Zoey Deutch FROM Slovakia, azt hiszem nem lepődött volna meg ennyire szegény Zoey :DD Bár azt hiszem, foghatjuk arra, hogy Josh már fáradt volt, vagy ''megijedt'' Zo-tól... :D de nem helyesen olvasta fel, az biztos :D)

Köszönöm az animációt vamovieupdates ♥ (thanks for the gif ♥)

I guess, if Josh could read the question right - bc he said Zoey Deutch FROM Slovakia, and not a Zoey Deutch fan from Slovakia asks -, Zoey should not surprised that :DDD
But we should say, Josh was tired, and he "scared" from Zoey :DDD but he didn't read it right :D
Utolsó sorban pedig, azt javaslom nézzétek meg a Vámpírakadémia előzetest és néhány képet, remélem tetszeni fog és akkor 2014. február 14-én - Valentin napon ;) -, irány a mozi!!! ♥

And I think, you should watch the Vampire Academy trailer and stills, I hope you like them, so then you can go and watch the movie in 2014 on Valentine's day ♥

(A könyvről ITT olvashattok, 
you can read about the book HERE)
Here is Zoey's INSTAGRAM and TWITTER. ♥

With love, 
Tia

6 megjegyzés:

 1. GREAT Post!!!

  FOLLOW ME:
  http://rimanerenellamemoria.blogspot.de
  https://www.facebook.com/Rimanerenellamemoria

  VálaszTörlés
 2. Hello Tia,

  I'm Valencia, the community manager of WhatIWear. I checked out your blog, and I think your style is awesome! It should be seen by more people! That's why I'd like to invite you to WhaIWear.com. With 900.000 page views a month, WhatIWear.com is the leading street style website in Asia. Plus, we're still growing, so it's perfect for rising fashionistas to have their chance to SHINE at the spotlight.

  Maybe you can post these pics as your first looks on WhatIWear? I bet our members will be rooting for you as well!

  We cannot wait to see your awesome style.
  Click www.whatiwear.com to get started.


  See you soon,
  Valencia
  Community manager

  VálaszTörlés