2013. augusztus 22., csütörtök

The newest star in the sky is...

..... pamparapaaaam ....

Lily Collins 


Pontosan. Gyönyörű, tehetséges, elszánt, és nagyon, nagyon kedves - igen, tudom, mivel volt alkalmam egy kis Q&A - ben "beszélgetni" vele a Twitteren, és a válaszai annyira őszinték és aranyosak voltak, hogy csak mosolyogni tudtam és gyorsan megjegyezni a stílus tippeit. Na meg persze folyamatosan retweetelni -, ráadásul nem utolsó sorban, remek stílusa van :)

Yes. The beautiful, sweet, talented and really kind girl, Phil Collins' daughter is the newest celebrity style icon in Hollywood.
And I'm pretty sure, she deserves this title :)

MAGAZINE COVERS

Mindig annyira szép és üde, teljesen függetlenül attól, hogy egy hatalmas rendezvényen van, vagy csak vásárolni indul. A címlapokon pedig egyszerűen tarol :) Máris be kell szereznem egy magazint róla ;)

She's always so nice and pure, both on a big premieres, or just then, when she's shopping on a street.
And in the magazines.... when she's on the cover, I always have the feeling: go and buy that magazine. NOW!!! 
MOVIES

Mint tudjuk, legújabb filmjének, A Végzet Ereklyéi: Csontváros -nak köszönheti felemelkedését (meg kell néznem azt a filmet!!!), bár, voltak még más nagyszerű filmjei, mint a Tükröm, tükröm, az Elhurcolva (igen, Taylor Lautnerrel), vagy A szív bajnokai, ráadásul a 90210-ben is feltűnt.

As we know, she became famous thanks for her newest movie, The Mortal Instruments: City of Bones (I want that movie!!!), but she had really awesome movies in the past, too, like Mirror, MirrorAbdutcion (with Talyor Lautner) or The Blind Side, and also, she was in 90210 too.


APPEARANCE


       


PAPARAZZIHAIR & MAKE UP

Lily arcának legkarakteresebb vonása a szemöldöke, amit szívesen is hangsúlyoz. Szerintem gyönyörű nő, és ettől csak még szebb lesz. Szeret erősebb sminket használni, és a vörös rúzst is imádja.

Lily's signature is her 'bushy' eyebrows. I think, she's a beautiful woman, and her face is just more prettier with them. No matter how thick they are.

'Big brows weren’t the look in L.A., where I grew up. But my mom instilled in me that it’s the quirky things that make you beautiful,' she says.

 AND THE LAST THING...

     ...WE FOUND THE PERFECT 'LOOK A LIKE' TRIO:


Victoria Justice, Nina Dobrev and Lily.. the "twins".. 


Hope you like this post. Tell me what do you think :)
xoxo
Tia

10 megjegyzés:

 1. great post, but gorgeous model.

  I have GIVEAWAY

  http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/2013/08/sorteo-con-dos-ganadores-de.html

  VálaszTörlés
 2. She is amazing! <3
  I really loved your blog. What do you think about following each other ?

  VálaszTörlés
 3. Ugh she is soooo gorgeous!! I wish I could meet her one day. I loveee that she has thick eyebrows which make me feel more confident :)

  Check out my latest blog post!
  http://fashionqueen294.blogspot.com/2013/08/back-to-school-first-day-outfit-ideas.html

  VálaszTörlés
 4. She is such a sweetheart ^________^

  Many kisses,

  Nicole

  www.nicoleta.me

  VálaszTörlés