2013. október 26., szombat

GLAMOUR-Napok haul

Mivel rég jelentkeztem, ezért most visszamenőleg minden említésre méltóról írok egy posztot, ami velem történt mióta felköltöztem Pestre, és amiről feltételezem, hogy titeket is érdekelhet. SZÓVAL, ma pontosan két teljes hónapja, hogy itthon voltam és szívetmelengetően jó érzés újra a pihe-puha ágyikómban tudni magam. De miután felocsúdtam ebből az érzelemből, rájöttem, hogy kezd hiányozni ez a blogolás dolog, szóval most bele is vágok egy újabb témába, mely érdekfeszítően világrengető lesz (gonosz kacaj).

A "Glamour- Napok" fogalom maga - Glamour újsághoz szeptemberi számához kuponok vannak mellékelve, melyek pár nap erejéig, 10, 20 vagy akár 50 százalékos kedvezményre jogosítvány fel a vásárlót. Természetesen ebben csak pár márka vesz részt, és csak bizonyos üzletközpontok (bár mondanom se kell, de ez maximum a vidékieknek, avagy azoknak jelenthet nagyobb problémát, akik nem Budapesten élnek, sajna ez így van :S ). Azok a márkák melyekre a hétköznapokban, kiváltképp ilyenkor vadászok azok a H&M,  Mango, New Yorker, The Body Shop, C&A, Bijou Bridget, I am,  Maybelline, Max Factor, Astor és a Libri természetesen, persze mindez a teljesség igénye nélkül. Nem tartom magam vásárlás mániásnak, de ha beszerezhetek egy-egy  neves márkát, vagy hasznos darabot kedvezőbb áron, mondjuk akár egy ilyen G.N. keretein belül, akkor igenis neki vágok annak az eszeveszett pár órának, hogy találjak valami trendi, nem megszokott darabot, aztán ha mindez megvan jöhet a több órás sorban állás a próbafülkék előtt, mikoris rájövök, hogy mindezekre mégsincs semmi szükségem -.-" (mert ugyebár ilyenkor mindenki fékezhetetlenül vásárolni akar és egész Pest a plázákba csődül) .Lényeg a lényeg ezeket a darabokat sikerült beszereznem ééés ami a szívemnek kiváltképp kedves, az nem más mint egy The Body Shop szett :) Banános sampon és hajápoló kondícionáló, valamint epres testvaj és szappan. Én még a képeken keresztül is érzem a mennyei illatukat, csak ajánlani tudom mindenkinek, mert bár be kell valljam nem érzem az " Isteni" hatását a termékeknek, de minden hiányérzetemet kárpótolják a mennyei illat áradatok.  Továbbá pár apróság: egy Maybelline púder, Max Factor-os szájfény, narancsos árnyalatban, egy I am fekete gyöngyös nyaklánc, Libris Marketingkommunikációs könyv- jövőbeli terveimhez kell :) coming soon., végül de nem utolsó sorban, szándékosan a legvégére hagytam az órát. Ő egy különleges ajándék, két pingvin látható rajta és Las Vegasból repült hozzám, mégpedig a 20. születésnapomra, ami igen, mostanság történt ez is, mégpedig a barátomtól. De ez csak egy kis apróbetűs rész így a legvégére
Alul melléklem a TBS oldalát ahol utána tudtok nézni ezeknek a termékeknek, vagy akár egyből meg is rendelhetitek őket! :)  










-Lia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése