2012. szeptember 20., csütörtök

Prom " list"


Az igazság az ,hogy közeledik a szalagavatóm, és hát mit tehet ilyenkor az ember, hát körülnézek a pár oldalon és ötleteket próbálok gyűjteni, mind ruha,mind hajkorona ügyben. Lássuk az összeállitásaimat :)


Az 1. nem más ,mint egy romantikus, lazán összefonott varkocs, melyet virágokkal díszitettek. Szeretem alkalmazni, ezt a "kevesebb, néha több" megoldás.


Ehhez a hajhoz, egy vagányabb szabású ruhát néztem ki. Nah, már most, rólam tudni kell ,hogy végig zöldben, s annak az árnyalataiban gondolkodtam, mivel vörös a hajam és ahhoz ez passzol a legjobban. De vissza a ruhához, ha már ilyen egyszerű a haj, arra gondoltam, egy merészebb szabású ruha kellően harmonizálna vele. 





  A 2. összeállítás, az szintén egy virágos hajkorona, de itt már kicsit bonyolultabb megoldásban. Egy-egy tincs van végig vezetve befonva, a többi hajvasalóval meseszép bongyolivá lett kreálva.

Ha már ennyire virágos a hangulat, akkor elengedhetetlen ez a fantasztikus hímzett alkalmi ruha. Nem tudom ti,hogy vagytok vele, de én első látásra beleszerettem, pedig a fehér nállam inkább hajaz egy mennyasszonyi ruhára, de ez kivétel. Tetszik a mélyen nyitott hát és a nemes egyszerűsége.





A 3. összeállításhoz nem csatoltam hajkoronát, mivel itt szerintem, akár a képen látható, feltűzött haj is tökéletesen megfelelhet, vagy akár egy laza hullámos hajat is elbír ez a tündöklő kékes selyem. Imádom ezt a színt!




A 4. összeállítás ezzel a kontyolt hajjal kezdeném, ami nem tudom mennyire kivitelezhető :D de remélem megodlható. A konty egy kevésbé konzervatív újragondolását vehetjük itt szemügyre.



Pont ezért gondoltam erre a ruhára hozzá, mert itt is a feltűzött haj igen kiemeli a fehér bőrért a viselőjének és a hát rész megint csak nagy hangsúlyt kap. A selyem szalag meg bravúrosan harmóniát teremt a haj és a ruha között. Az anyag eséséről még annyit,hogy has résznél bő, tehát ha a vacsorától igen nehéznek éreznénk magunkat, akkor ez a ruha tökéletes választás lehet, mert lenge :) nem kell pattogó gombok miatt aggódni!





Végül pedig az utolsó 5. összeállítás az egyszerű vonalú, fűzős megoldású, méreg zöld báliruha. Azt hiszem ez önmagáért beszél. Az a nő, aki ilyet visel, hát ,hogy is mondjam... rá szegeződik minden tekintet a teremben, ahová belép :D És valóban elég a karkötő + fülbevaló párosítás :)


- Lia

7 megjegyzés:

  1. I love the first hairstyle and the first green dress, beautiful!

    http://www.wear2day.com/

    VálaszTörlés
  2. lovely blog!
    followig you know!
    follow me back?
    xoxo
    http://hindsfashionstateofmind.blogspot.nl

    VálaszTörlés
  3. ^^ Follow u back, of course, thanks :) xoxo

    VálaszTörlés
  4. beautiful photos, their hair & dresses look amazing thanks for sharing these lovely photos!

    VálaszTörlés
  5. Great prom inspiration, I will take these tips!

    Btw, thanks so much for the nice comment on my blog. I just followed you on GFC, hope you did the same! And if you want, we can follow each other on other platforms. Just let me know if you do through a comment or a post on my facebook page and I'll definately follow you back!

    Have a lovely day,
    Pamela

    blog: www.astylevictim.blogspot.com
    bloglovin: www.bloglovin.com/en/blog/3881103
    facebook: www.facebook.com/astylevictim
    tumblr: www.runwa-y.tumblr.com
    twitter: www.twitter.com/pamela__leon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thank you sooo much :)) you're really sweet.
      of course, i will check your blog. :)
      xoxo

      Törlés