2012. augusztus 30., csütörtök

womanizer like Kristen Stewart!


Muszáj volt már egy bejegyzést Kristennek szentelnem, már régóta akartam róla, meg a stilusáról irni,de csak most jutottam ide
jó, lehet sokan utálni fogtok, mert legtöbben a Twilight-tal azonositják őt, de ez butaság.

Eszméletlen mennyi arca volt már, és mennyi stilust kipróbált már, rövid fekte hajtól kezdve, hosszú szőke hajig, és mind ,mind jól állt neki, hát eszméletlen! 


Akárcsak a filmes karaktereiben, úgy a saját stilusában is láthattjuk ezt a sokszinűséget, mert hát ő szinésznő. De én sokkal inkább a stilusával akarok foglalkozni, mint gyorstalpalót tartani az életéről.
Én imádom ezt a már-már semmitmondó stilust,amit ő képvisel. Szeretek énis anti sexisen öltözködni és szimplán csak "kikapni" a szekrényből azt a pár göncöt,ami kényelmes- nah pont ez,ami az ő stilusáról az eszembe jut. Egy farmer gatya + kapucnyis felső csodákra képes, 
Ééés, amit még meg kell figyeljünk, hogy ennek ellenére zseniálisan nőcisen kivan festve. Mélysötétre árnyékolt szem, valamint cicásra tussal kihúzott szemhély, hát nállam ez az imádat tetőfoka, remekül kiemeli, és optikailag nagyobbá teszi a szemeit ezzel. A haja meg ,hol enyhén hullámokba csapó, nemes egyszerűséggel megalkotott. (nem mellesleg miatta vagyok annyira oda a sötétbarna,avagy fekete hajért, valahogy mindig ég bennem a vágy,hogy ilyenre befessem)



Viszont, ami az alkalmi ruha választásait illeti, hát OMG. Úgy, hiszem ebben minden benne van. Nincs egy gömbölyded alkata, ezért is figyelek oda azokra a ruhákra amit választ, mert ezzel énis igy vagyok ugyanakkor mégis képes a nőiességét hangsúlyozni, mégse érzem, hogy sok lenne!

Jellemző rá a visszafogott, nem túl mintázott, legtöbbször ezüst-fekte-kék szin kombinációk. Tudom, bizonyára a stylistjai is adnak neki tippeket és sokszor szerintem ők választanak helyette, de mégis úgy érzem kellőképpen hordatóak az állata választott ruhák, akár a szimpla hétköznapokban is.  Okos döntésnek tartom a részéről, hogy nem használ kirivó sminket, és a haját is 10-ből 9 alkalommal kiengedve horrdja, egyszerű,lágy hullámokkal. Valamint, sose barna! Nekem ez külön pozitivum benne, amiért imádom őt, mert jómagam is fehér bőrű vagyok és nem az a tipus aki nyáron is képes lebarnulni. Neki meg jól áll a sápadtság!


Pont azt tartom Kristen varázsának, hogy olyan, mint a szomszéd lány,akit csak odarángattak egy dijátadóra. Najó, lehet ez kicsit nyers megfogalmazás, de ez mégis pozitivum számomra benne.





Ugyanakkor, bár kényelmesen és egyszerűen öltözködik, nem is hord kirivó öltözéket, mint Lady Gaga például, ezen a képen tökééletesen láthattjuk, mennyire gyönyörű és vagány tud lenni a maga egyszerűségében bárki is.


- Lia

12 megjegyzés: